2012.06.30.-2012.07.01. Wartorn (Arad-Románia)

Stormcrow

2012.06.30.-2012.07.01. Wartorn (Arad-Románia)

Hozzászólás Szerző: Stormcrow » 2012.06.05. 20:45

Sziasztok!

Az Aradi Infidel Team neveben szerettel meghivlak titeket a junius vegen rendezendo milsim jatekunkra. Mivel jomagam is kozel 8 evig eltem Kaposvaron es kornyeken, nagyon orulnek ha sikerulne osszehozni egy talakozot. A rendezvenyen mas Magyarorszagi csapatok is reszt vesznek, szoval nem kell aggodnotok, jo tarsasag lesz! :)

Kép


Szervezők: AirsoftArad (ASAR): Infidel Team
POC: Stormcrow (0040-742-949-800)

Időpont: 2012.06.30 (Szombat)
Helyszín: Santana, Arad (Románia)
Pálya: https://picasaweb.google.com/1098525999 ... 4/Bricktop#
GPS: 46°19'24.17" N, 21°28'29.67"E

Fő játék időtartama 1 nap (kb 14 óra.)
Második nap CTF/TDM típusú játék.

Szabályzat: SAD BUNNEH 1.0 + Wartorn házi szabályrendszer
Részletek hamarosan a honlapon (sajnos csak angolul).

Várható létszám: 150 fő
Maximum létszám:200 fő

Belépődíj: 60 lej (kb 4000 huf)
Pálya típusa: vegyes erdős, bokros részekkel tarkítva, kevés épület.
Játék tipusa: Scenario alapú, raj szintű játék, mil-sim elemekkel.
Címszavak: dress code kötelező, ammo limites, medikes.
Csak csapatok, rajok jelentkezését várjuk.
A Wartorn ebben az évben az Új kontinens nyugati partján fekvő kis állam ,a festői Santa Ana Királyságába kalauzol el minket.

A játék azt a pillanatot ragadja meg, amikor a Darussiai Birodalom csapatai megkezdik az inváziós hadműveleteket az Új Kontinens területén. Egyrészt egy hatalmas inváziós erő, amely a tenger felől lép a hadszintérre (Darussian Marine Corps [49. Expedíciós dandár]), másrészt egy légi szállítású haderő (Darussian Special Forces [7. ejtőernyős zászlóalj]), amely jóval kisebb, igen mozgékony erő, melynek feladata az ellenséges vonalak mögötti szabotázs akciók végrehajtása.
Bár a megszállók számbeli fölényben vannak, egy koncentráltan és jól szervezett védelem, amelyet jól védhető erődítmények hálózata segít, stratégiai előnyt nyujthat a királyi csapatok számára (Királyi gyalogezred [RIF 2. lövészhadosztály, 17. Border Hunter zászlóalj]).

Tekintettel a korábbi játékok tapasztalataira, idén a szervezők szeretnék kissé testreszabottá tenni a játékot a résztvevők számára. Ez annyit tesz, hogy különböző játékostípusokra lesz felosztva a kínálat. Ezek a játékosoktól különböző viselkedést, minden egyes frakcióban más-más felfogást és intézkedési módot fog megkövetelni, annak érdekében, hogy a játék során minél jobb eredményt érjenek el.
Például a [RIF] tagság nem igényli azt, hogy a játékos a történet(scenario) vagy a harctér nagyon jó ismeretével rendelkezzen, mivel célja csupán a már meglévő területek védelme a betolakodók ellenében.
Ezzel szemben az inváziós erők - [DSF] és [DMC] – annak érdekében, hogy biztosítsák a győzelmet, a terep és a scenario minden egyes részletével tisztában kell legyenek és azokat maradéktalanul ki kell használják feladataik végrahajtásakor.
Javasoljuk, hogy a résztvevők gondosan mérlegeljenek mielőtt kiválasztják melyik oldalon szeretnének szerepelni.

Jelentkezéseteket szeretettel várjuk 2012.04.27.-től.
Jó játékot!
Jó szórakozást!
INFIDEL TEAM
’Play pro’


http://www.facebook.com/pages/Infidel-T ... 7681748823


Hailstorm coming

A Darussiai Birodalom történelme telve van mind bátor és dicsőséges cselekedetekkel, mind szégyenletes árulásokkal. Mindkettő az évszázadok óta tartó katonai uralomnak köszönhető, amely mindmáig vas ököllel irányítja a birodalom sorsát.
A hatalmas Darussiai hadsereget 25 éve tartó állandó hadiállapot jellemzi. Kezdetben, a Nagy Flottilla Háború lehetővé tette több haditengerészeti bázis kiépítését a Gyöngy-szigeteken – a Gyémánt Tenger legkeletibb szigetcsoportján.
E harcias állam, mely évtizedek óta háborús hódítások sorával tartja mozgásban hatalmas gazdaságát, most kelet felé fordult, az Új Kontinens kincsei felé.
A Darussiai flotta és harcedzett katonái bármelyik parti államra veszélyt jelenthetnek, mindaddig amíg azok nem tartoznak a Szabad Domíniumok Szövetsége, azaz a Konföderációs Erők védnöksége alá. E szervezet megalakulása óta próbálja meggátolni a Darussiai birodalom hódításait az Új Kontinensen.
Most eljött az idő, hogy igába hajtsák a térségben megmaradt, még független királyságok egyikét. Sietniük kell, mert a Konföderációs Erők diplomáciai tárgyalások során több, a Gyémánt Tenger partján fekvő kulcsfontosságú légi bázis használatáról szóló szerződés aláírását sürgetik.
Katonai tanácsadók már jelen vannak a térségben és rövid időn belül megegyezés születhet.

Megérett az idő a megelőző csapásra!


-----------------------------------------------------------------------------------------------


Évszázadokon keresztül az Új Kontinens partjai nyugatról érkező hajós népek, kalózok és fosztogatók támadásainak voltak kitéve. A gazdag zsákmány és meghódítandó városok ígérete mindíg is kecsegtető volt.
Ám a partmenti apró királyságok mindig készen álltak egymás védelmére kelni a külső fenyegetés ellen.
Most, hogy e királyságok többsége már a Szabad Domíniumok Szövetsége köré tömörült, a kívül maradottak megpróbálnak mihamarabb e defenzív paktumhoz csatlakozni. Úgy tűnik azonban, hogy a diplomáciai erőfeszítéseiket nem mindenki nézi jó szemmel. Érdekek ütköznek egymásnak a gyors csatlakozás mellett és ellene egyaránt.

Rejtélyes erők dolgoznak a színfalak mögött.
Ki manipulál kit és milyen célból ?...
Légy Te az aki eldönti !

Válasz küldése